Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Martin Polák 29. 6. 2018
Spolupráce s paní Kateřinou Pachlovou při pronájmu bytu byla naprosto profesiální ... příjemná, korektní, rychlá, férová a úspěšná ... tak nějak si představuji realitního makléře. Děkuji!
Hana F. 25. 6. 2018
Na Bravis jsme se obrátili po předchozích výborných zkušenostech opakovaně. Paní Pachlová je profesionál, ochotná, flexibilní, rozhodná, se širokým přehledem a odhadem. Zprostředkování pronájmu proběhlo rychle a bezproblémově. Doporučuji a velice děkuji
Eva Šmahlíková 7. 3. 2018
Velká spokojenost při opakovaném pronájmu bytové jednotky. Nemám co bych vytkla. Vše v nejlepším pořádku a velmi profesionální. Prostě "můžu klidně spát" :-) Děkuji
Jaroslav Koton 20. 12. 2017
Slečna Pachlová je odborníkem na svém místě. Byla velmi přívětivá při osobních jednáních a ochotná maximálně poradit, za což ji velmi děkuji. Především oceňuji její schopnost jednat se zájemci ze zahraničí, kterých v Brně přibývá. Věřím v naši další společnou spolupráci a opětovném využití služeb RK zastoupené právě slečnou Pachlovou.
Jan Pazourek 19. 12. 2017
Děkuji za profesionální zastoupení paní Kateřině Pachlové při pronájmu mého bytu. Myslím si, že mít pracovnici takových odborných kvalit ve svém týmu, je snem každého zaměstnavatele. Ještě jednou děkuji a firmu BRAVIS budu doporučovat.
Ingrid Kouřilová 4. 12. 2017
S Kateřinou Pachlovou spolupracuji již delší dobu. Oceňuji její profesionální přístup, ke kterému patří maximální spolehlivost, flexibilita, ochota, rychlost, vstřícnost, velmi dobrá komunikace, jež vedou vždy k rychlému pronájmu nemovitosti a spokojenosti pronajímatele i nájemce. Kateřina má všechny atributy profesionálního realitního makléře. Vřele její služby doporučuji.
Libuše Šimečková 23. 11. 2017
Opakovaný pronájem bytu rychle vyřízený, pomoc při řešení nestandardní situace při nepřítomnosti majitelky z důvodu nemoci, dobrý odhad na bezproblémové nájemníky. Děkujeme, přesně takto si představujeme dobrého a zkušeného realitního makléře.
Ludmila Dušková 3. 10. 2017
Na paní Pachlovou jsem se obrátila již podruhé. Pronájem bytu opět vyřešila naprosto profesionálně, rychle, spolehlivě, precizně ve všech detailech. I v budoucnu se budu obracet opět jenom na ni. Moc děkuji, vážím si Vaší práce paní Pachlová!
Aranka Korvasova 11. 9. 2017
Kontakt a doporuceni na pani Pachlovou jsem dostala od pratel, kteri s ni delsi dobu spolupracuji a jsou vic nez spokojeni. V minulosti jsem jiz byty prodavala, kupovala, najimala i pronajimala a o svych zkusenostech s nekterymi realitnimi kancelaremi a makleri bych mohla napsat knihu, ne prilis veselou. Pani Pachlova naprosto predcila veskera ma ocekavani ve vsech smerech. Profesionalita, rychlost, osobnostni uroven, spolehlivost, preciznost. Moc ji za vse dekuji a jiz se nebudu obracet na nikoho jineho, nez na ni. A.Korvasova
Martin Kovarik 25. 7. 2017
Paní Kateřina Pachlová je úžasná. Zařídíla, vyřídíla, pronajala, vše strašně rychle vč. kupy papírů. Komunikativní, příjemná, precizní, dochvilná. Pro mne jakožto člověka nepořádného malý zázrak v běžném dni. Doufám, že budeme spolupracovat ještě hodně dlouho, že s tím nesekne a nepůjde prodávat třeba zmrzlinu. Díky a hezký den...
Přidat referenci